k-335×22311

10 ting du ikke vidste om Kardashian

Hvor meget har Kim Kardashian egentlig tjent i 2015? Hvem dater én, hvis søns mor nu dater en anden fra familen? Få svarene på alt det du gerne vil vide om Kardashian familen lige her!

1. Kardashian ‘Overhovedet’ – aka Kim den næstældste datter og den mest kendte Kardashian – har haft en ikke så stilfuld fortid som Paris Hiltons PA og bedsteveninde. De to gik i øvrigt i skole sammen, da de var helt unge.

2. Nu kommer den en svær én – følg med: Den amerikanske rapper Tyga optrådte til Kendalls ‘Sweet Sixteen’ fødseldagsfest som Kylie Kardashian (der dengang var 14 år) også deltog i. Little did they know at de nu er kærester, og at hans eks – og mor til hans søn – nu dater den enste Kardashian bror, Rob.

3. Kardashian familien har tjent deres penge på reality showet ‘Keeping up with the Kardashians,’ der kører på 11. sæson. Showet følger familiens 5 børn: Søstrene Kourtney, Khloé, Kim, Kylie, Kendall og bror Rob og mor Kris.

Desuden har Kourtney, Khloé og Kim tøjbutikkerne Dash i LA, Miami og New York samt deres egen tøj- og makeuplinje, der bliver solgt i Seers kæderne i USA.

Kendall og Kylie har også en tøjlinje sammen, og Kylie har desuden netop lanceret en meget hypet og udsolgt læbe-makeup kollektion.

Kim tjener desuden gode penge på spillet ‘Kim Kardashian Hollywood’ hvor du kan lege Kim, samt Kimojis appen der giver dig emojis formet som ja Kim!

Rob har en sokkekollektion, og mor Kris sidder på toppen som ‘momager’ og styrer det hele.

4. Til Kim og Kanyes bryllup var der ikke sparet på de overdådige detaljer. F.eks var toiletterne lavet i guld (?), bordet gæsterne sad ved var i marmor og havde bordkortene indgraveret i selve pladen.

5. I maj 2014 købte Kendall en to-værelses i et eksklusivt lejlighedskompleks i L.A til den nette sum af 10 millioner kr.

6. Kylie derimod købte til hendes 18 års fødselsdag en fem-værelses villa i Calabasas til 17 millioner kr.

7. Ifølge det amerikanske magasin Forbes er Kim Kardashians indtjening næsten fordoblet i 2015 og lander på en total af 350.914.431 kr.(!).

8. Kylie har lagt navn til en mærkværdig trend blandt unge piger, der går under navnet ‘The Kylie Challange’ og som går ud på, at man suger sin læber ind i et lille glas for at øge blodtilstrømningen for at få dem til at hæve (Kylie har aldrig selv prøvet det!).

9. Da Kendall Jenner annoncerede på de sociale medier, at hun var det nye ansigt for Estée Lauder, steg virksomhedens instagramprofil fra 50.000 følgere til 308.000 følgere på blot tre dage (!!).

10. Hvis Khloe kun kunne vælge en designer at shoppe fra resten af sit liv (gisp!) ville hun vælge amerikanske Alexander Wang.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!