anigif3

3 (kommende) kendis-babyer du kan glæde dig til at se

Der er babyboom i Hollywood for tiden og det eneste, der er sødere end babyer, er babyer avlet af to (hotte) Hollywood kendisser.
Her får du 3 kommende kendis-babyer, der er lige oppe over (so to speak) så du kan holde øje med nuttede baby billeder og baby-showers i dit insta-feed.


#nofilter

Et billede slået op af chrissy teigen (@chrissyteigen) den

1. @chrissyteigen og @johnlegend: Sports Illustrated modellen Chrissy og sangeren John Legend fik i weekenden en lille pige. Og der er gode gener på spil! Chrissy der er meget aktiv på Instagram, har naturligvis allerede lagt et billede fra hospitalet op og afsløret navnet på den lille ny. Og lige præcis navnet har der været spekuleret meget i, efter det kom frem at John synes, det ene af deres to babynavne er lidt for ‘Hollywood’. Og at Chrissy defor spurgte præsident Obama (som hun åbenbart har en direkte linje til) om han kunne lide det, og det kunne han eftersigende.

Chrissy, der udover at være model også har udgivet kogebogen ‘Cravings,’ er meget glad for mad, så vi gættede indtil i går på, at det ville blive en lille Carrot, Spring(onion) eller Bean. Den lille piges navn, viste sig dog at være mindre specielt og Hollywood-agtigt måtte vi sande igår, hun hedder såmænd, Luna Simone. Lille Luna Simone får allerede som spæd en hot omgangskreds – udover Obama tæller parrets venner Kardashian-familien, Nicole Richie, (danske) Nina Agdal og Jada Pinkett Smith.


2. @annehathaway og #adamshulman: ‘The Devil Wears Prada’ stjernerne venter en baby til foråret (terminsdato er ren spekulation, men ifølge flere kilder var det slut marts.) Det er sådan ca. alt, der er blevet lækket til pressen. Tak for det. Der er heller ikke meget guf at hente på skuespillerindens instagram profil. Men så let giver vi ikke op. Efter en intens googlesøgning fandt vi frem til, at Camila Alves – som er gift med Mathhew MaConaughey – for nyligt troppede op til Hathaways baby-shower med en gave i lyserød indpakning og med et stort G på. Vi gætter på det bliver en lille pige og foreslår (hvis de skulle mangle) navne som Gail, Grace, Gardenia. Selv tak.


☀️ LA afternoon walks with ma-baby and my frank #frankierayder

Et billede slået op af Liv Tyler (@misslivalittle) den

3. @misslivalittle og @davidgardner: Der var kun gået 11 måneder, siden hun fødte Sailor (parrets første barn sammen – Liv har sønnen Milo på xx fra sit første ægteskab) før smukke (smukke!) Liv Tyler annoncerede på sin instagramprofil, at parrets andet barn er på vej. Selvom hun laver smukke sønner (der en dag kan blive kærester med Chrissy Annes døtres) så håber vi, på en lille mini-udgave af Liv – de pige-gener må ikke gå til spilde!


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!