5 designerfund front 1

5 designer-favoritter til efteråret

Igår fik du 5 budgetfund – og i dag er det tid til de dyre designer-sager. Håndplukket af Fashion-post’s chefredaktør Camilla Frank – 5 designeritems som skaber ventelister i butikkerne, cravings hos modefolket (…og som du helt sikkert også kommer til at ‘støde på’ i high street butikkernes fortolkning meget snart).

1. Balletsko i ny fortolkning: Miu Miu var de første til at udstyre ballet-ballerinaen med både spænder, nitter og bindebånd. Nyeste version er i en brocade-udgave, og det gør den bestemt ikke mindre hypet. Ballerina, Miu Miu, ca. 4.100 kr.

2. Brocade er allevegne (igen) i dette efterår – som altid laver belgiske Dries van Noten noget af det smukkeste, men danske Ganni er også rigtig godt med med denne super cool let oversize blazer overdrysset med mørke roser. Blazer, Ganni, 1.999 kr.

3. Ingen ny sæson uden (mindst) et par super eftertragtede par sko fra Céline designer Phoebe Philos hånd. Denne ankelstøvle i det blødeste nappaskind og med ‘kun’ 8,5 cm chunky hæl er et godt bud på #mostwanted Céline of the season, og er allerede så småt ved at være udsolgt #ekstrahype. Ankelstøvler, Céline hos Birger Christensen, 6.675 kr.

4. Blommefarvet er sammen med rust/brændt orange en af de farver, du roligt kan gøre plads til i din garderobe. Læg den lilla farve sammen med ‘noget fra’ det italienske modehus Prada, så har du et klassisk men alligevel ultra hypet sæson musthave. Kjole, Prada, ca. 10.500 kr.

5. Vi har sagt en 50-100 gange allerede – venligst bær over med os, for nu kommer den igen: Du skal have en taske i velour dette efterår. Skal det være #kongetasken så er du tvunget til at vælge Guccis version med logo-lukning og som kommer i både turkis og blommefarvet udgave. Vi stemmer på den sidste – meget efterårsvenlig farve og måske en anelse mindre sart end den turkise. Taske, Gucci, ca. 11.850 kr.


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!