sonia

5 grunde til at elske Sonia by Sonia Rykiel

Der er kommet et nyt mærke til byen (eller i hvert fald til din yndlingsshop: Fashion-post shoppen.) Vi har længe haft en et godt øje til det franske mærke Sonia (der er lillesøster til high-end branded Sonia Rykiel) og endelig kan vi præsentere dig for håndplukkede udvalgte styles fra mærket, hvis mission er lave tøj til legesyger piger med hang til frihed.

Hvis ikke du allerede har grunde nok til at elske vores nye mærke, får du lige 5 hurtige her:

1. Legesygt: Med humoristiske motiver og masser af mis-match sikrer Sonia, at dit tøj aldrig bliver kedeligt. Der er leget med alt fra detaljerne til farvesammensætningen.

2. Piget: På den cool franske måde. Selvom Sonia ingen alder har, er det mærket til kvinden, der aldrig bliver voksen.

3. Så fransk som det bliver: Behøver vi at sige mere? Franske piger har bare det der skødesløse og på samme tid chikke look, som man (heldigvis) kan købe sig til!

4. Gode priser: Og appropos købe så er priserne på Sonia overordentlig fair – du kan f.eks blive indehaver af en både sjov og cool statement T-shirt for 600 kr.

5. Genvejen til personlig stil: Er du ikke mester i at lave lag på lag looket, eller mikse de rigtige farver med de rigtige mønstre? Så Har Sonia gjort det for dig. Her er mærket der kan få dig til at ligne en dygtig stylist, uden at have begreb om det!

Psst… lige nu er de 5 første styles fra Sonia landet i shoppen, men hold dig opdateret, resten af pre-fall kollektionen kom løbende ind i shoppen.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!