thumbnail_Sommerkjolerudenblomster

5 sommerkjoler uden blomster

Vi er nogen, hvis stil ikke fluks skifter til blomstrede boheme, så snart solen titter frem. Undertegnede er selv en af dem, og derfor har vi fundet 5 sommerkjoler (på budget) der ikke har været i nærheden af et blomsterprint eller pastelfarver. Med andre ord: Sommerkjoler du kan være både cool og fin i.

Der er noget ‘amish’ på en virkelig cool måde over den her kjole, der selvom den er enkel, har den mange lækre detaljer. Zara, 799 kr.

‘Cold shoulder’ hedder tendensen der lader dine skuldre bare (og frysende, åbenbart.) I sort blonde bliver toppen cool i stedet for piget. Ellos Collection, 399 kr.

Grafiske udsæringer er den nemmeste og smukkeste måde at lave et statement i en sommerkjole. Den her giver kig til smukke arme og barm. H&M, 349 kr.

Den kantede bryder-udskæring er sommerens flotteste snit, der giver illusionen af smalle skuldre og stor bram. We like! &Other Stories, 575 kr.

Nogle dage skal det bare være løst og velklædt. Du kommer aldrig til at føle dig ‘forkert’ i den her cool og oversize sag af en kjole. YAS, 500 kr.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!