henriette

5 svar: Kom tæt på indkøberen Henriette Svalgaard

I 5 svar spørger vi skuespillere, designere, musikere og bloggere om alt det, du godt selv gad spørge dem om. I dag kan du møde Henriette Svalgaard fra butik Sirup i Gistrup.

1. Hvis jeg kun måtte købe et item denne sæson: …så skulle det helt sikkert være Chloé Inez Shoulder bag. Den er SÅ cool, men det må vist blive ved drømmen.

2. Det vigtigste jeg har lært i mit liv: …er at stole på min intuition. Jeg har en god mavefornemmelse på både godt og ondt, og den slår sjældent fejl. Da jeg åbnede butikken i 2008, var der ikke mange, der troede på mit projekt, men jeg kunne bare mærke, at jeg var igang med noget helt rigtigt.

3. En god indkøber er man kun: ..-hvis man kender sine kunder rigtig godt og stoler 100% på sin egen smag. Jeg har prøvet at købe ind i en periode, hvor jeg vaklede og var lidt usikker. Jeg ville ramme hende på 20 år, 60 år, hende med den stil og den stil osv osv. Jeg fandt ud af, at ved at prøve at ramme alle, så ramte jeg ingen, for kunderne blev i tvivl om butikken retning rent modemæssigt. Så den dag idag køber jeg kun det ind, som jeg er fuldstændig vild med, for hvis os i butikken elsker det, så udstråler vi dette og det smitter af på kunderne.

4. Jeg elsker at hade: …de sociale medier. Jeg ELSKER Instagram og Facebook, men det er også en tidsrøver big time, og det hader jeg. Før jeg har set mig om, så er der nemt gået to timer med at tjekke, oploade, svare osv. Men jeg slipper det aldrig, for som sagt så elsker jeg det, og den direkte kontakt jeg har til mine kunder.

5. Det sjoveste kompliment jeg nogensinde har fået: …må helt sikkert være fra en meget sød og ung kunde der sagde: “Selvom du er lidt gammel, så har du mega god stil.”


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!