giphy

5 #ThingsToDo: Roskilde Festival

Dagen – som vi er mange, der har ventet på – er kommet: Roskilde Festivallen er startet! Her får 5 ting du kan lave, når du er dødtræt af at sidde i ‘campen’, drikke varme øl og har lyst til dans.

Få flettet hår, festivaltatoveringer og et billede hos Becksöndergaard: Hun er mester i fletninger, frisør til hverdag, og torsdag kommer Josefine Friis forbi Becksöndergaards stand, hvor du kan få festivalfletninger fra kl. 12–13 og 15-16. Færdiggør dit look med Becksöndergaard hårbånd og elastikker og få taget dit billede foran fotovæggen.

Hvornår? Torsdag.
Hvor? Trade Island

Sluk tørsten med skandi-amerikanske milkshakes hos Hansens Milkshake Bar: Du har garanteret smagt Hansens fantastiske is, og på årets Roskilde Festival kan du for første gange få slukket tørsten i Hansens Is #Milshakes. Om du er til Choco Mash, Jordbær Smat eller Kaffe Shake er op til dig!

Hvor? Festivalpladsen, Orange Scene.

Dans til lyden af en 12 meter lang og 4 meter høj Ghettoblaster med Tuborg Musik og Roskilde Festival: Hvis du ikke orker at medbringe din egen #Ghettoblaster er Tuborg Musik og Roskilde Festival klar til at hjælpe. På toppen af den 12 meter lange og 4 meter høje Ghettoblaster spiller bl.a. P3-vært Pelle Peter Jensen, og hvis du har hørt Lågsus på P3, så ved du, at det bliver en fest.

Hvor? I East City fra i dag til tirsdag, og herefter til lørdag foran Orange Scene, inden den store scene begynder at spille.

Hold styr på veninderne, og se hvad dem du-ikke-lige-har-fået-planlagt-med skal se med Crowdsearch: Du har måske hørt om appen ‘Find Venner’, hvor du kan se #Live hvor dine venner befinder sig? Den idé har mobilselskabet 3 taget til sig og videreudviklet på. Med deres app kan du se hvilke af dine venner, som er på festivalen, finde rundt på festivalen med et live kort, se hvilke koncerter I skal mødes til og endda ringe og skrive sammen. Gratis!

Hvor? Hent den i App-store.

Få et gratis ‘bad’ og kæmp som du gjorde da du var barn i Roskilde festivals største vandkamp: Når temperaturen stiger, og dagene mellem badene er lidt for lange, er det godt med en skyller – og når det ovenikøbet kan være sjovt samtidigt, er det noget, vi kan lide. Medbring dit eget våben, og vær med til at gøre Camp Badeanstalten til Roskildes absolut vådeste camp.

Hvornår? Søndag d. 26. kl. 15:00-20:00.
Hvor? Dream City H62, Camp Badeanstalten.

Denne post indeholder kommercielle samarbejder.