Thingstodo

5 ting du skal lave i uge 20

Hvis du også er blevet rastløs af bare at sidde ude i den fantastiske forårssol og lave ingenting (#luksusproblem) så er der her 5 aktiviteter, som du kan kaste dig ud i denne uge. Der er lidt for enhver smag – så mon ikke at du også kan lokkes ud af solsengen?

Tag til åbningsfest på Halvandet
Kom og få en forsmag på Københavns nye hang-out sted, når Halvandet inviterer til åbningsfest Pinsedag. Stedet ude på Refshaleøen har gennemgået en kæmpe renovering, og er nu klar til at åbne op for alle, som har lyst til at få lidt af den dejlige sydeuropæiske stemning i København. Der er alt fra restauranter, strandbarer og kolde drinks til beachvolley og basketball. Alt sammen helt ud til vandet og med udsigt ud over København. Læs mere om åbningsfesten her.

Se mode- og portrætfotograf Mario Testinos udstilling
Mario Testino er en af verdens mest indflydelsesrige mode- og portrætfotografer. Nu kan du komme helt tæt på hans smukke og dragende værker, da hans udstilling ’No Limits’ for første gang i Danmark bliver præsenteret af Kunstforeningen GL STRAND. Mario Testino er kendt for at gå imod strømmen – og dette vil du også opleve ved ’No Limits’. Her kan du bl.a. se ikoniske fotografier af kultmodellen Kate Moss og aldrig viste billeder af Kronprinsparret. Udstillingen løber fra d. 13 maj til og med d. 18 september 2016.

Spis lækker (gourmet) street food i Kødbyen
Kødbyens Mad og Market kan ikke have gået din næse forbi. Billeder af den lækre streetfood, hvor du kan få lækre og fedtede (på den rigtige måde) burgere, crispy fish & chips, friske og spicy tacos og meget meget mere, florerer flittigt rundt på Instagram hver eneste weekend – med god grund. Den gode stemning, altid til lyden af lækre tunes fra diverse københavnske DJ’s, de kolde øl, og forårs sol skaber rammerne for den perfekte eftermiddag.

Fest igennem til Fredags Rock med Morten Breum
Fredag er lig med fest – og det har Tivoli opfanget. Derfor er der igen i år koncerter med danske og internationale kunstnere hver fredag i sommerhalvåret på Plænen. Denne fredag kan du så opleve ingen anden end den danske DJ Morten Breum, som nok skal få hele Tivoli til at danse, indtil det bliver højere… Vildere… Du kan se hvilke kunstnere, som optræder andre fredage, lige her.

Forkæl dig selv med lækker chokolade
… Om det så er varm chokolade, en kaffe med chokolade eller ja, bare ren chokolade, så fortjener du helt sikkert noget chokolade. Og det kan Hotel Chocolat hjælpe dig med. Hotel Chocolat har netop renoveret deres flagshipstore på Østergade 13 i Indre København, og må være en chokolade-elskers største drøm. Her er kvaliteten kompromisløs, der bliver leget med forskellige smagskombinationer og kvaliteten er helt i top. Et besøg derinde vil være den ultimative selvforkælelse – hvilket er noget, som vi alle sammen skal huske at dyrke noget mere.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!