5tinguge23

5 ting du skal lave i uge 23

Besøg Det Kongelige Teaters store loppemarked
Er du i tvivl om, hvad du skal foretage dig fredag eller lørdag i denne uge, og er du vild med teater og loppemarkeder, så synes vi, du skal tage til Refshaleøen, hvor Det Kongelige Teater lopper løs, så du har mulighed for at købe alt lige fra kostumer til møbler og gamle cd’er. Så med andre ord, har du altså mulighed for at få fingrene i alskens fine sager fra Det Kongelige Teaters gemmer #detereddermamesejt. Du kan i øvrigt læse mere om arrangementet her.

Løb med Zulu når The Color Run rammer København
Ved du ikke, hvad du skal lave søndag d. 12. juni, så synes vi, du skal samle en flok veninder, der er klar på at kridte løbeskoene og løbe med, når The Color Run rammer Valbyparken, København d. 12. juni 2016. Løbet byder på sjov og ballade, fest og farver og det handler altså ikke kun om at komme først om på den anden side af de 5 kilometer, men derimod mest om at have det sjovt undervejs. Så vi foreslår, at du skynder dig at købe din billet, læse mere om arrangementet og eventuelt se hvor i landet The Color Run ellers løbes her, så du klar til at løbe dine mest farverige 5 kilometer.

Oplev Heartland Festivallen på Egeskov Slot
Slotsparken omkring Egeskov Slot på Sydfyn danner rammen om Heartland Festival, som løber af stablen d. 10. – 11. juni 2016, og festivallen kombinerer eftersigende både live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. I selskab med Egeskov Slots smukke natur, god musik og dejlig mad (og forhåbentligt godt vejr!) tror vi, det bliver en kæmpesucces, der skal opleves. Du kan købe din billet og læse meget mere om arrangementet her.

Oplev Den Kongelige Ballet på Christiania
I år er Den Kongelige Ballet afsted på deres 11. turné rundt om i det danske sommerland og fredag d. 10. juni 2016, kan du opleve én af deres forestillinger på Fredens Eng på Christiania. Vi foreslår at du pakker picnickurven (naturligvis indeholdende en flaske Rosé) tager hyggeligt selskab i hånden, håber på at solen skinner, og nyder en (er vi sikre på!) smuk og fascinerende balletforestilling udført af nogen af verdens bedste dansere. Læs mere om arrangementet her.

Kom til koncert med Danmarks nyeste stjerneskud Lukas Graham
Du har sikkert nynnet med på sangene ‘7 years’, ‘Mama said’ og ‘Drunk in the Morning’, og nu kan du opleve Danmarks nye superstjerne live. Bandet Lukas Graham er hjemrejst fra det store USA og turnerer nu rundt i Danmark, for at sætte lyd til de lyse danske sommernætter. D. 11 juni er det blevet Aalborgs tur, til at få besøg af det dygtige band. Du kan læse mere om koncerten (og få fat i et par billetter!) lige her. Ps: Som opvarmningsbands spiller både Gili, S!vas og Scarlett Pleasure… Var der nogle, som sagde #fest?


Reporter
Kristian Hindø-Lings
kl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Kristian Hindø-Lings her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!