j-w-feat

5 ting du skal vide om J. W. Anderson-showet

Modeugen i London is on – og kører på højtryk i denne weekend. Den super trendsættende britiske designer J.W. Anderson har netop afholdt sit show i eget navn, og her er de allervigtigste ‘need to know’-facts fra den oplevelse.

1. Lynlåsdetaljerne: var udprægede på hele kollektionen, og optrådte på alt fra reelle åbne-lukke-mekanismer, hætter og som flæser på nederdele og ærmer.


2. Udtagelsen der understreger reglen: i J. W. Andersons kollektioner er, at han som ingen andre kan vise den samme style hele 3 gange – selvfølgelig i 3 så forskellige farver, at sættene på ingen måde blev kedelige.

3. Det mest overraskende item: var den korte fusk-pelsjakke med hætte. Ingen kan trække referencer til noget så rædselsfuldt – og gøre det smukt – som Jonathan Anderson.


4. Det eneste: vi ikke helt forstod, var de meget brede toppe med en volumniøs nederdel tilsat. Selv de tynde, smukke og meget høje modeller druknede i kreationen, og det var mildt sagt uflatterende – det kommer altså fra en af J. W. Andersons største fan (læs forfatteren af denne post) og gør ondt at indse.


5. Kvalitet frem for kvantitet! Indtil nu har det været som om at des større lokation des bedre, men mange af de danske modehuse skalerede ned allerede til den forgangne modeuge i København, og det samme skete her. En eneste række og ingen ståpladser gjorde plads til kun de allervigtigste, som selvfølgelig talte både MyTheresa.com’s Justin O’Shea, It-girl Susie Lau og den kinesiske udgave af Vogue.


Reporter
Kristian Hindø-Lings
kl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Kristian Hindø-Lings her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!