6sexedeprodukter

6 skønhedsprodukter der øger sexlysten

Kan skønhedsprodukter øge sexlysten? Vi føler os fristede til at svare ja – men kig selv på de 6 (SEX) hotte produkter, vi har fundet frem til dig her.

Trekants-duft
Det danske parfumebrand, Zarkoperfume, har netop lanceret en ny duft med det franske navn ‘Ménage à Trois,’ der på dansk oversættes til en trekant (og ja, i den sexede forstand). Duften er – ligesom navnet antyder – kompleks, intim og fyldt med lag – fra frisk vandmelon til tunge musk molekyler. Måske den perfekte duft til en (dobbelt)date?

Parfume, Ménage à Trois, Zarkoperfume, 100 ml., 700 kr.

Kysse-klar læber
Intet makeup-produkt er mere sexet end et par røde læber, der efterlader et spor på glasset eller kinden. Denne læbestift fra MAC x Charlotte Olympia er sågar inspireret af pin-up-piger. Så bliver det vist ikke mere sexet.

Læbestift, Lipstick Matte, Startlett Scarlet, MAC, 175 kr. Fås i Magasin.

Senge-date
Er planen en hot date i sengen, hvad så med at tage den 100% naturlige krops- og ansigtsolie fra Juhldal med dig? Har du en single-night kan olien give din vinter-trætte hud lidt ekstra fugt. Har du din partner med dig, kan olien også bruges til en omgang massage. Så skal resten nok komme af sig selv…

Krops- og ansigtsolie, Juhldal, 160 kr.

Bambi-øjne
Forfør din partner – eller se ekstra sexet ud på dit (Tinder)selfie – med et par bambi-øjne. Den sorte mascara fra Smashbox giver intense vipper og indrammer øjnene. #masserafekstralikes

Mascara, Indecent Exposure, Smashbox, 185 kr.
 

Farlige negle
De kan rive, de kan nusse. Du bestemmer – men neglene skal lakeres i en fræk rød-orange farve.

Neglelak, Orange Universe, Appeal 4, 79 kr.

2-i-1’eren
Hårene på denne makeup-pensel er så bløde, at de også kan bruges til at ae med.

Makeup-pensel, Pro Contour Kabuki #82, Sephora Collection, 246 kr.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!