beautyfavoritter1

6 ting du skal have i toilettasken, når du er 40+

1. En pincet. Til dit skæg. Det er ikke sjovt, vi ved det, men mange kvinder – også nogen meget yngre kvinder – får et skæghår eller to. Det skal (typisk) fjernes, og det dukker som regel op bedst som man sidder midt i noget helt andet – og langt fra sit hjemlige badeværelse. Her kommer pincetten ind i billedet.
Find en god pincet her.

2. En god deodorant. Nogen får svedeture, det kan udvikle sig i svedlugt. En god deodorant kan sætte en stopper for den slags. Find den her.

3. En håndcreme. Ældre hænder rynker (mere) og bliver hurtigere tørre. En gennemfugtet, blød og velplejet hånd kan løfte et helt look. Find den her.

4. En fugtspray. Tag denne op af din toilettaske og stil den ved din computer. Brug den flere gange dagligt, også når du sidder i et fly eller et andet sted, der suger fugten ud af din hud. En fugtspray giver dig og din hud et quickfix og kan ikke bruges for meget. Find den her.
 

5. En læbepomade. Brug den også på tørre neglebånd – når du alligevel sidder foran computeren og tænker lidt ekstra over sagerne, kan du passende give dine neglebånd en minimassage. Find den her.

6. En ekstra undertrøje. Det lyder måske hysterisk – men jeg fryser altid, og jeg bryder mig ikke om det. Heller ikke om sommeren, og ja, det er blevet værre efter +40 alderen. En undertrøje/top i et tyndt elastisk materiale kan rette op på den sag. (Og jo den kan godt være i toilettasken, når jeg ruller den en anelse stramt..) Find den her.

Bonus:
7. Verdens bedste hårbørste der holder for evigt. Hverken mere eller mindre. Køb den i dag – så får du mest for dine penge… Find den her.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!