3

#7days7looks: Fredag

Alt kan ske om fredagen, og derfor skal man sørge for at være pænt klædt på. Selvom jeg bedst kan lide at komme hjem og skifte tøj efter arbejde – hvis jeg skal ”ægte” ud – så synes jeg, dette outfit fungerer meget godt. Også selvom skoene ikke er høje er de stadig tilpas fresh til en lille fernisering og et par glas.

Hej! Jeg hedder Caroline Plummer, jeg er 25 år gammel og er i gang med kandidatuddannelsen i Engelsk på Københavns universitet. Når jeg ikke sidder på skolebænken (det gør jeg sjældent) så arbejder jeg i medie/bureau-branchen og blogger på min blog Rainbowdash.dk. Jeg elsker tøj, sko og tasker og jeg synes, de bedste dage er dem hvor jeg får lov at have to outfits på på én dag!

Solbriller, Fall Winter Spring Summer. Jakke, Marques Almeida for Topshop. Bluse, Nelly Trend. Bukser, 5 Units. Loafers, Won Hundred.


Praktikant
Julie Bruun Lund
jl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Julie Bruun Lund her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!