31

#7days7looks: Fredag

Endelig er det blevet lidt lunere i vejret, og jeg kan derfor skifte mine jeans ud med et par farverige bukser – og dem her har jeg glædet mig til at have på. Smider en god H&M strik på foroven, så jeg stadig er klædt på til det københavnske ‘forår’ og undgår kronisk lungebetændelse.

Hej! Mit navn er Emilie Lilja, jeg er 28 år, model hos Scoop Models og blogger på EmilieLilja.com – men mest af alt, så er jeg din yndlings-DJ på klubben! Jeg klæder mig næsten kun i komfortable outfits, og så er jeg en tomboy med kæmpe forkærlighed for jeans og sneakers. Du kan i denne uge følge 7 af mine daglige outfits her på Fashion-Post (og se Garderobe-snagen med mig lige her!), og hvis du kan lide det, kan du stalke mig videre på Instagram @emilielilja eller på min snapchat (jeg er herregrineren!) under navnet @ELilja.

Strik, H&M. Bukser, Custommade. Sneakers, Asics hos Naked.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!