fredag

#7days7looks: Fredag

Er inviteret til en event med overnatning på Falkenberg Strandbad, solen skinner og hvidvinen er åbnet. Så dejligt! Hvis man er kurvet som mig, synes jeg det er pænt med en kjole, som skærer ved knæene og ved at vise lidt boobs satser jeg på at distrahere lidt fra taljemålet.

Hej! Jeg hedder Karina, eller for det meste kun K. Jeg er 43 år og mor til Joel Frederik, til dagligt laver jeg PR for N’age og Anne Sax, udover det har jeg min egen livsstilsblog www.ohyes.dk hvor jeg skriver om kropsidealer, mænd, mode og skønhedsstof. Jeg er det, som man i tiden kalder ‘plus size’ men gider på ingen måde gemme mig i diskrete farver eller store telte af den grund. Jeg er vild med farver og statements – både i min indretning og tøjstil, dog blander jeg det altid med klassisk sort/hvid, så det ikke bliver alt for funny.

Kjole, Asos. Silkekimono, Anne Sax. Sko, &Other Stories. Øreringe, Melange DeLuxe. Taske, Chanel.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!