4

#7days7looks: Lørdag

Om lørdagen elsker jeg at gå tur og ha’ det sjovt og hyggeligt – gerne i et komfortabelt men smart outfit. Lag på lag er en sikker vinder i mine øjne og perfekt til en gåtur i Frederiksberg Have og en tur på Kødbyens Mad & Marked. Jeg skifter 100 procent sikkert altid, hvis jeg skal ud om aftenen, for om lørdagen må den godt få ekstra gas med en smuk kjole og et par store øreringe.

Hej! Jeg hedder Caroline Plummer, jeg er 25 år gammel og er i gang med kandidatuddannelsen i Engelsk på Københavns universitet. Når jeg ikke sidder på skolebænken (det gør jeg sjældent) så arbejder jeg i medie/bureau-branchen og blogger på min blog Rainbowdash.dk. Jeg elsker tøj, sko og tasker og jeg synes, de bedste dage er dem hvor jeg får lov at have to outfits på på én dag!

Solbriller, Fall Winter Spring Summer. Bluse, Selected Femme. Top, H&M. Bukser, Zara. Sandaler, Zara.


Praktikant
Julie Bruun Lund
jl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Julie Bruun Lund her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!