71

#7days7looks: Lørdag

Sjældent ser du mig i nederdel, men når du gør, er det feminine item oftest dækket så godt som muligt til med noget tomboy-ish eller army-agtigt, så jeg fremstår så lidt tøset som muligt. Jeg beundrer dog virkelig de piger, der bærer et fuldt ud feminint outfit med ynde. Men, jeg er altså ikke en af dem.

Hej! Mit navn er Emilie Lilja, jeg er 28 år, model hos Scoop Models og blogger på EmilieLilja.com – men mest af alt, så er jeg din yndlings-DJ på klubben! Jeg klæder mig næsten kun i komfortable outfits, og så er jeg en tomboy med kæmpe forkærlighed for jeans og sneakers. Du kan i denne uge følge 7 af mine daglige outfits her på Fashion-Post (og se Garderobe-snagen med mig lige her!), og hvis du kan lide det, kan du stalke mig videre på Instagram @emilielilja eller på min snapchat (jeg er herregrineren!) under navnet @ELilja.

T-shirt, Iro. Skjorte, Alexander Wang. Nederdel, Ganni. Solbriller, Céline hos Salling Optik. Ur, Dyrberg/Kern. Støvler, Balenciaga. Taske, Proenza Schouler


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!