lørdag

#7days7looks: Lørdag

Jaaaaa weekendhygge med min søn. Vi brugte dagen i Botanisk Have med en del snak (for meget!) om kødædende planter. Vandrede rundt i København, tog i BR og købte Nerfgun og spiste pil-selv rejer på Illum Rooftop. Junior var indlagt til at fotografere sin Mamma, jeg lægger allerede nu penge til side til terapi-sessions…

Hej! Jeg hedder Karina, eller for det meste kun K. Jeg er 43 år og mor til Joel Frederik, til dagligt laver jeg PR for N’age og Anne Sax, udover det har jeg min egen livsstilsblog www.ohyes.dk hvor jeg skriver om kropsidealer, mænd, mode og skønhedsstof. Jeg er det, som man i tiden kalder ‘plus size’ men gider på ingen måde gemme mig i diskrete farver eller store telte af den grund. Jeg er vild med farver og statements – både i min indretning og tøjstil, dog blander jeg det altid med klassisk sort/hvid, så det ikke bliver alt for funny.

Jakke, Birger Christensen. Strik, Gucci. Tørklæde, Etro. Taske, Valentino. Jeans, Gina Tricot. Sneakers, Vans.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!