6

#7days7looks: Mandag

Ofte er jeg en anelse træt om mandagen, derfor er det nogle gange en god idé at tage noget lækkert tøj på, så man føler sig som en 20% bedre version af sig selv – det virker i hvert fald for mig! Jeg har et kæmpe crush på den klassiske cowboy boot for tiden og denne sorte ruskindsversion fra Gardenia er lige i øjet efter min smag. Og så direkte hjem og tag hyggetøj på efter arbejde.

Hej! Jeg hedder Caroline Plummer, jeg er 25 år gammel og er i gang med kandidatuddannelsen i Engelsk på Københavns universitet. Når jeg ikke sidder på skolebænken (det gør jeg sjældent) så arbejder jeg i medie/bureau-branchen og blogger på min blog Rainbowdash.dk. Jeg elsker tøj, sko og tasker og jeg synes, de bedste dage er dem hvor jeg får lov at have to outfits på på én dag!

Solbriller, Fall Winter Spring Summer. Blazer, Fall Winter Spring Summer. Kjole, Warehouse hos Asos. Støvler, Gardenia.


Praktikant
Julie Bruun Lund
jl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Julie Bruun Lund her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!