61

#7days7looks: Mandag

Jeg bilder mig ind, at min tan fra sidste måned i Los Angeles stadig er en smule synlig, og derfor bliver jeg glad i låget af en ‘summervibe’-bluse som den her. Var vi sydpå, havde jeg blot skiftet mine jeans ud med en lang nederdel og siddet med en gin og tonic i hånden og hørt “Escape” (Pina colada sangen…)

Øreringene og mine 90’er sneakers får mig til at føle mig lidt ghetto, selvom dem i ghettoen nok ville grine ret højlydt af mig, hvis de hørte mig sige det.

Hej! Mit navn er Emilie Lilja, jeg er 28 år, model hos Scoop Models og blogger på EmilieLilja.com – men mest af alt, så er jeg din yndlings-DJ på klubben! Jeg klæder mig næsten kun i komfortable outfits, og så er jeg en tomboy med kæmpe forkærlighed for jeans og sneakers. Du kan i denne uge følge 7 af mine daglige outfits her på Fashion-Post (og se Garderobe-snagen med mig lige her!), og hvis du kan lide det, kan du stalke mig videre på Instagram @emilielilja eller på min snapchat (jeg er herregrineren!) under navnet @ELilja.

Bluse, H&M Studio. Jeans, Won Hundred. Sneakers, Fila hos Rezet. Jakke, Nelly. Øreringe, Albrecht&Vera.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!