mandag

#7days7looks: Mandag

Er vi enige om, at der kun er det sjov, man selv laver om mandagen?! Godt så. Jeg starter med det lange seje træk og en hel dag på kontoret med besvarelser af mails og planlægning af pressemøde i juni. Vejret skifter, så kan godt li’ lidt lag på lag – af og på, du ved…

Hej! Jeg hedder Karina, eller for det meste kun K. Jeg er 43 år og mor til Joel Frederik, til dagligt laver jeg PR for N’age og Anne Sax, udover det har jeg min egen livsstilsblog www.ohyes.dk hvor jeg skriver om kropsidealer, mænd, mode og skønhedsstof. Jeg er det, som man i tiden kalder ‘plus size’ men gider på ingen måde gemme mig i diskrete farver eller store telte af den grund. Jeg er vild med farver og statements – både i min indretning og tøjstil, dog blander jeg det altid med klassisk sort/hvid, så det ikke bliver alt for funny.

Læderjakke, Isabel Marant Etoile. T-shirt, American Vintage. Bukser, SeeByChloé. Sko, Gianvito Rossi. Taske, Chanel. Solbriller, Céline. Tørklæde, Fra Paris. Øreringe, Melange DeLuxe.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!