onsdag

#7days7looks: Onsdag

Halvdelen af dagen arbejder jeg hjemme, der er rigtig mange bolde i luften, heldigvis er mine leverandører tjekkede, så tingene flasker sig. Jeg er kommet i en alder, hvor jeg slet ikke kan holde ud at have stilletter på en hel dag, så godt jeg kun er ude og rende rundt et par timer i dag.

Hej! Jeg hedder Karina, eller for det meste kun K. Jeg er 43 år og mor til Joel Frederik, til dagligt laver jeg PR for N’age og Anne Sax, udover det har jeg min egen livsstilsblog www.ohyes.dk hvor jeg skriver om kropsidealer, mænd, mode og skønhedsstof. Jeg er det, som man i tiden kalder ‘plus size’ men gider på ingen måde gemme mig i diskrete farver eller store telte af den grund. Jeg er vild med farver og statements – både i min indretning og tøjstil, dog blander jeg det altid med klassisk sort/hvid, så det ikke bliver alt for funny.

Jakke, My Little Curvy Love. T-shirt, COS. Læderbukser, 5 Units. Sko, Gianvito Rossi. Taske, Gucci. Armbånd, Lot One Studio.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!