samuelsen

#7days7looks: Onsdag

Har netop købt både bukserne og t-shirten. Er ret vild med kombinationen af det flotte røde blomsterprint sammen med leopardprintet. Bukserne er i en let kvalitet, som er perfekte til det her ellers ret skizofrene og lumre vejr.

Hejsa! Jeg hedder Mathilde Borup Samuelsen, er 28 år og har netop købt et byhus på Trøjborg i Aarhus, hvor jeg bor med min kæreste. Mandag til fredag kan man finde mig på Unique Models’ kontor i Aarhus, hvor jeg er Social Media Manager (dvs. man kan 24/7 finde mig på @uniquemodelsdenmark) og herudover sidder jeg med vores jyske Development modeller og sørger for, at de bliver udviklet og klædt godt på til modeljobbet.

Jeg går oftest i highstreet tøj, og er ikke god til at bruge penge på dyrt mærketøj – kun på smykker og tasker. Det vil jeg gerne kaste noget ekstra efter. Selvfølgelig køber jeg også noget dyrere tøj engang imellem, men jeg har et ret vildt forbrug af tøj (som jeg arbejder på at skære ned på…) så ville være ret fattig ellers. Jeg elsker sæt, farver og prints. Man ser mig en gang om året i et helt sort sæt tøj – det er pænt, men det andet er bare sjovere.

Jeg har tidligere arbejdet som fuldtidsstylist, og der fik jeg en filosofi om, at man er nødt til at prøve ting af. Det dur ikke at sige “ej, det er slet ikke mig”. For når man først har haft et grønt printet slangesæt på én gang, så føles det pludselig ikke helt så vildt gangen efter. Det handler om tilvænning. Så jeg er ikke helt med på den klassiske om, at man kun skal gå i noget, man føler sig godt tilpas i. Man er nødt til at prøve noget nyt for at rykke sig. Det fungerer i hvert fald for mig.

T-shirt, Ganni. Bukser, Ganni. Kimono, YAS Apparel. Sneakers, Adidas. Solbriller, Celine.

Foto af Elisabeth Eibye.


Reporter
Kristian Hindø-Lings
kl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Kristian Hindø-Lings her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!