søndag

#7days7looks: Søndag

Afslapning i sofaen. Skønt at det er blevet vejr til lidt mere sommerligt tøj!

Hej! Jeg hedder Jennifer Hammerdorf, er 31 år, og bor ude på landet i en skov sammen med min mand og vores to piger. Jeg er ejer af Danmarks bedste smykkewebshop, www.Be-fashionable.com der sælger mærker som Anni Lu, Marlene Juhl-Jørgensen, Stine A, Line&Jo og mange flere.

Min stil er både meget klassisk og feminin, og gerne med en detalje som blonder, eller et skarpt suit. Jeg elsker mærker som Valentino, Self-Portrait, Gucci og Saint Laurent, som perfekt kombinerer det feminine med det skarpe.

Mit stilmotto er “Hellere overdressed end underdressed! “. I det hele taget er jeg ikke til den tendens, at ens look skal se “tilfældigt” ud. Tværtimod sætter jeg en ære i at gøre mig umage, og man må gerne kunne se, at jeg har tænkt over mit outfit – andre mennesker bliver da også glade, når de kan se, at man ikke bare forsøger at ligne en posedame. Jeg blander high-street tøj med dyre accessories, og selvfølgelig masser af smykker, smykker, smykker (og lækre sko og tasker!)

Jeg glæder mig til at vise dig mine 7 outfits!

Bluse, H&M. Nederdel, Zara. Sandaler, Balenciaga. Halskæde, Maison Irem. Armbånd, Anni Lu. Ringe, Line&Jo, Christine Hvelplund og Pico.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!