søndag

#7days7looks: Søndag

En hel dag med absolut ingenting på programmet, elsker at tulle rundt hele formiddagen og fixe småting. Ingen makeup (ingen headshot please!) endte med at cykle til Skovshoved for at spise is og samle sten til samlingen. Dejsede tidligt om på sofaen med Netflix.

Hej! Jeg hedder Karina, eller for det meste kun K. Jeg er 43 år og mor til Joel Frederik, til dagligt laver jeg PR for N’age og Anne Sax, udover det har jeg min egen livsstilsblog www.ohyes.dk hvor jeg skriver om kropsidealer, mænd, mode og skønhedsstof. Jeg er det, som man i tiden kalder ‘plus size’ men gider på ingen måde gemme mig i diskrete farver eller store telte af den grund. Jeg er vild med farver og statements – både i min indretning og tøjstil, dog blander jeg det altid med klassisk sort/hvid, så det ikke bliver alt for funny.

Kimono, Skovgaard.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!