5

#7days7looks: Søndag

På en søndag hvor man har massive tømmermænd er der kun den mulighed at klæde sig på i noget lækkert som inkluderer farver og mønstre, så kan man nemt skjule de tømmermænd – og føle sig som en million! Husk endelig også de store solbriller!

Hej! Jeg hedder Caroline Plummer, jeg er 25 år gammel og er i gang med kandidatuddannelsen i Engelsk på Københavns universitet. Når jeg ikke sidder på skolebænken (det gør jeg sjældent) så arbejder jeg i medie/bureau-branchen og blogger på min blog Rainbowdash.dk. Jeg elsker tøj, sko og tasker og jeg synes, de bedste dage er dem hvor jeg får lov at have to outfits på på én dag!

Solbriller, Fall Winter Spring Summer. Badedragt, Freya Dalsjø x Mads Nørgaard. Denimskjorte, Mads Nørgaard. Bukser, Topshop. Sneakers, New Balance 990. Taske, Asos.


Praktikant
Julie Bruun Lund
jl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Julie Bruun Lund her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!