1

#7days7looks: Onsdag

Et mørkt og ”sikkert” outfit tilført et par lidt sjove, lyse sko. Dette er et godt outfit til midt på ugen, synes jeg – komfortabelt og nedtonet og det får mig til at føle mig godt tilpas. Perfekt outfit når man skal direkte til venindemiddag efter arbejde.

Hej! Jeg hedder Caroline Plummer, jeg er 25 år gammel og er i gang med kandidatuddannelsen i Engelsk på Københavns universitet. Når jeg ikke sidder på skolebænken (det gør jeg sjældent) så arbejder jeg i medie/bureau-branchen og blogger på min blog Rainbowdash.dk. Jeg elsker tøj, sko og tasker og jeg synes, de bedste dage er dem hvor jeg får lov at have to outfits på på én dag!

Bluse, Cos. Bukser, Marie Jedig x Storm & Marie. Sko, Zara.


Praktikant
Julie Bruun Lund
jl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Julie Bruun Lund her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!