7

#7days7looks: Tirsdag

Jeg har det, om muligt, ofte endnu mere mandags-agtigt om tirsdagen end om mandagen, og derfor er tirsdag ofte min ”comfy” dag, hvor jeg skal have det lidt behageligt i tøjet. Dette outfit er tilpas afslappet – men det er som om, det er ok at have badesandaler på på arbejde, når de er i guld! Det er nice at lave noget sjovt efter arbejde om tirsdagen, og dette outfit skal både en tur på Neighbourhood og spise pizza OG på en gåtur i Enghave parken med min veninde efter arbejde.

Hej! Jeg hedder Caroline Plummer, jeg er 25 år gammel og er i gang med kandidatuddannelsen i Engelsk på Københavns universitet. Når jeg ikke sidder på skolebænken (det gør jeg sjældent) så arbejder jeg i medie/bureau-branchen og blogger på min blog Rainbowdash.dk. Jeg elsker tøj, sko og tasker og jeg synes, de bedste dage er dem hvor jeg får lov at have to outfits på på én dag!

Solbriller, Fall Winter Spring Summer. T-shirt, H&M Herre. Top, &Other Stories. Bukser, Selected Femme. Taske, Adax. Badesandaler, H2O.


Praktikant
Julie Bruun Lund
jl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Julie Bruun Lund her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!