41

#7days7looks: Tirsdag

Når jeg slår røven i sædet en hel dag på kontoret, er jeg helst iført noget ret afslappet og drenget – og hvis jeg kan slippe afsted med det, en cap på hovedet – så slipper jeg for at bruge tid på mit hår om morgenen, det hader jeg.

Hej! Mit navn er Emilie Lilja, jeg er 28 år, model hos Scoop Models og blogger på EmilieLilja.com – men mest af alt, så er jeg din yndlings-DJ på klubben! Jeg klæder mig næsten kun i komfortable outfits, og så er jeg en tomboy med kæmpe forkærlighed for jeans og sneakers. Du kan i denne uge følge 7 af mine daglige outfits her på Fashion-Post (og se Garderobe-snagen med mig lige her!), og hvis du kan lide det, kan du stalke mig videre på Instagram @emilielilja eller på min snapchat (jeg er herregrineren!) under navnet @ELilja.

Jeans, Levi’s. Sneakers, Fila hos Rezet. Kasket, Supreme. Læderjakke, Diesel.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!