tirssdag

#7days7looks: Tirsdag

Jeg er vild med blonder, og kan i det hele taget ikke rigtigt få nok blonder denne sæson! Kjolen her, er en smule ‘Self Portrait’ og Valentino-agtig, og derfor er jeg også gået hele vejen med Valentino sko – og hårbøjle for at fuldende looket!

Hej! Jeg hedder Jennifer Hammerdorf, er 31 år, og bor ude på landet i en skov sammen med min mand og vores to piger. Jeg er ejer af Danmarks bedste smykkewebshop, www.Be-fashionable.com der sælger mærker som Anni Lu, Marlene Juhl-Jørgensen, Stine A, Line&Jo og mange flere.

Min stil er både meget klassisk og feminin, og gerne med en detalje som blonder, eller et skarpt suit. Jeg elsker mærker som Valentino, Self-Portrait, Gucci og Saint Laurent, som perfekt kombinerer det feminine med det skarpe.

Mit stilmotto er “Hellere overdressed end underdressed! “. I det hele taget er jeg ikke til den tendens, at ens look skal se “tilfældigt” ud. Tværtimod sætter jeg en ære i at gøre mig umage, og man må gerne kunne se, at jeg har tænkt over mit outfit – andre mennesker bliver da også glade, når de kan se, at man ikke bare forsøger at ligne en posedame. Jeg blander high-street tøj med dyre accessories, og selvfølgelig masser af smykker, smykker, smykker (og lækre sko og tasker!)

Jeg glæder mig til at vise dig mine 7 outfits!

Kjole, Mango. Leggins, Pieces. Sko, Valentino. Øreringe, Lolas Love. Armbånd, Anni Lu. Ringe, Line&Jo og Christine Hvelplund.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!