tirsdag

#7days7looks: Tirsdag

Skizo-Danmark, det er koldt og jeg igen trukket i pels og tørklæde, hader at fryse. Min dag består af et par møder med journalister, det ene over en kop kaffe og en tidlig middag på Geist med min ven Mads, dog mest for at hygge – og sladre!

Hej! Jeg hedder Karina, eller for det meste kun K. Jeg er 43 år og mor til Joel Frederik, til dagligt laver jeg PR for N’age og Anne Sax, udover det har jeg min egen livsstilsblog www.ohyes.dk hvor jeg skriver om kropsidealer, mænd, mode og skønhedsstof. Jeg er det, som man i tiden kalder ‘plus size’ men gider på ingen måde gemme mig i diskrete farver eller store telte af den grund. Jeg er vild med farver og statements – både i min indretning og tøjstil, dog blander jeg det altid med klassisk sort/hvid, så det ikke bliver alt for funny.

Pels, KayCee Copenhagen. Skjorte, &Other Stories. Jeans, Gina Tricot. Taske, Jerome Dreyfuss. Solbriller, Fendi. Tørklæde, Fra Paris. Støvler, Trois Pommes.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!