21

#7days7looks: Torsdag

I dag er store pressedag, og jeg skal være på farten hele dagen – derfor er min nye favoritskjorte og ditto jeans kombineret med mine elskede støvler et sikkert valg! Især fordi det også passer fint til den middag på Fiskebaren senere, hvor jeg skal mødes med min kæreste.

Hej! Mit navn er Emilie Lilja, jeg er 28 år, model hos Scoop Models og blogger på EmilieLilja.com – men mest af alt, så er jeg din yndlings-DJ på klubben! Jeg klæder mig næsten kun i komfortable outfits, og så er jeg en tomboy med kæmpe forkærlighed for jeans og sneakers. Du kan i denne uge følge 7 af mine daglige outfits her på Fashion-Post (og se Garderobe-snagen med mig lige her!), og hvis du kan lide det, kan du stalke mig videre på Instagram @emilielilja eller på min snapchat (jeg er herregrineren!) under navnet @ELilja.

Skjorte, Raiine. Jeans, Levi’s. Støvler, Balenciaga.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!