2

#7days7looks: Torsdag

Efter en benhård træning står den på frokostdate med min kæreste Emil.

Hey! Jeg hedder Vanessa Stuhr Ellegaard, er 29 år, arbejder som fuldtidsmodel hos Le management, også er jeg mor til verdens dejligste pige Melia, som bliver 5 år til sommer. Jeg elsker tøj, sko og tasker – hvilken kvinde gør ikke det – men jeg synes selv, at jeg er god til at blande det lidt billigere med noget dyrt og ekslusivt. Min hverdagsuniform er ‘casual’: Når man er mor, er det helt sikkert det, der egner sig bedst, men mit arbejde kræver også, at jeg skifter tøj mange gange. Når jeg skal ud, er jeg vild med at dulle mig op i høje stiletter og korte og stramme kjoler. Kan ikke få nok af det! Jeg glæder mig til at vise jer min hverdagsgarderobe igennem de næste 7 dage, og hvis I har lyst kan I også komme med Garderobe-snageren hjem til mig her.

Bukser, Zara. Bluse, Isabel Marant. Sko, Hotel Particulier.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!