Torsdag1

#7days7looks: Torsdag

Den her kjole er så dejlig at have på. En afslappet kjole som så lige piftes op med høje wedges, en fin taske, og selvfølgelig smykker!

Hej! Jeg hedder Jennifer Hammerdorf, er 31 år, og bor ude på landet i en skov sammen med min mand og vores to piger. Jeg er ejer af Danmarks bedste smykkewebshop, www.Be-fashionable.com der sælger mærker som Anni Lu, Marlene Juhl-Jørgensen, Stine A, Line&Jo og mange flere.

Min stil er både meget klassisk og feminin, og gerne med en detalje som blonder, eller et skarpt suit. Jeg elsker mærker som Valentino, Self-Portrait, Gucci og Saint Laurent, som perfekt kombinerer det feminine med det skarpe.

Mit stilmotto er “Hellere overdressed end underdressed! “. I det hele taget er jeg ikke til den tendens, at ens look skal se “tilfældigt” ud. Tværtimod sætter jeg en ære i at gøre mig umage, og man må gerne kunne se, at jeg har tænkt over mit outfit – andre mennesker bliver da også glade, når de kan se, at man ikke bare forsøger at ligne en posedame. Jeg blander high-street tøj med dyre accessories, og selvfølgelig masser af smykker, smykker, smykker (og lækre sko og tasker!)

Jeg glæder mig til at vise dig mine 7 outfits!

Kjole, Mango. Taske, Marietta Cox. Halskæde, Louise Kragh. Øreringe, Anni Lu. Ringe, Christine Hvelplund og Line&Jo.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!