torsdag1

#7days7looks: Torsdag

Starter med morgenmøde med veninde og samarbejdspartner på et projekt. Win/win – og hyggeligt når det kan lade sig gøre. Livet er i øvrigt for kort til at arbejde med røvhuller, som man egentlig ikke kan li’. Jeg har hvide jeans på, som man vist nok ikke må/kan gå i når man er str. 42/44, men det vil jeg da sk*** på. Dagens råd: Gør det du har lyst! Haha.

Hej! Jeg hedder Karina, eller for det meste kun K. Jeg er 43 år og mor til Joel Frederik, til dagligt laver jeg PR for N’age og Anne Sax, udover det har jeg min egen livsstilsblog www.ohyes.dk hvor jeg skriver om kropsidealer, mænd, mode og skønhedsstof. Jeg er det, som man i tiden kalder ‘plus size’ men gider på ingen måde gemme mig i diskrete farver eller store telte af den grund. Jeg er vild med farver og statements – både i min indretning og tøjstil, dog blander jeg det altid med klassisk sort/hvid, så det ikke bliver alt for funny.

Jakke, Melange DeLuxe. Trøje, &OtherStories. Jeans, H&M. Loafers, Paul Smith. Taske, Chanel. Tørklæde, Cashmere fra Nepal.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!