2

#7days7looks: Torsdag

Torsdag er jo lille-fredag og derfor må det gerne være lidt ”casual cool” så man er klar til at tage videre ud og lave noget sjovt efter arbejde. Her skal jeg for eksempel spise middag på Gran Torino med min kæreste direkte efter arbejde. Sandalerne er måske lige casual nok hvis man er ude i en torsdagsbytur, men så kan man jo altid have et par sorte, spidse pumps med i tasken.

Hej! Jeg hedder Caroline Plummer, jeg er 25 år gammel og er i gang med kandidatuddannelsen i Engelsk på Københavns universitet. Når jeg ikke sidder på skolebænken (det gør jeg sjældent) så arbejder jeg i medie/bureau-branchen og blogger på min blog Rainbowdash.dk. Jeg elsker tøj, sko og tasker og jeg synes, de bedste dage er dem hvor jeg får lov at have to outfits på på én dag!

Kjole, Nelly Trend. Bukser, Monki. Sandaler, Zara.


Praktikant
Julie Bruun Lund
jl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Julie Bruun Lund her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!