szhirley5

#7days7looks: Søndag

Dagen derpå torsdagens 30 års føs har jeg lidt ondt i håret, men må lige stramme mig an og op på stiletten, da jeg har møde med Børnehjælpsdagen, og selvfølgelig ikke kan møde op i ‘tømmermandstøj,’ så det blev behageligt løst tøj, men en god stilet for lige at løfte looket. Og mig.

Heysanhops! Jeg hedder Szhirley, og er sangerinde/mor/veninde og alt muligt andet fedt.

Jeg har altid elsket at klæde mig farverigt – lige med undtagelse af i min depressive periode i start tyverne, men da jeg atter var på toppen, gik der ikke længe før Peggy (‘Vore Værste År’) Fran Fine (‘The Nanny’) og Anne Marie Helger atter flyttede ind i mig, og skabte min personlige og utroligt farverige stil. Efter at være blevet mor for 2. gang, havde jeg i en længere periode mest lyst til at klæde mig neutralt – gerne i sort og hvidt. Jeg syntes i den periode, at det var helt rart, at min stil var blevet mere afdæmpet og troede egentlig, at det nu var sådan, jeg ville klæde mig de næste mange år – men nej. Jeg begyndte at savne mine farver, og har nu tilføjet dem til min garderobe igen.

Jeg kan se, at min stil på flere punkter er blevet mere klassisk, men altid med et twist. For mig er det vigtigt at klæde mig i noget, der virker personligt for mig, og ikke i hvad moden dikterer lige nu, for jeg har alligevel ikke de mål, der skal til, for at tøjet sidder lige så ‘læx’ på mig, som på modellerne. Til gengæld er jeg meget lækrere nøgen og med kvindelige former end mange af de aaaaaalt for tynde teenagepiger, hvis kroppe skulle være idealet! NOT here. Jeg er en kvinde, med lår, står mås, korte stænger og lidt ekstra padding her og der, og jeg er stolt af det! God fornøjelse.

Frakke, Monki. Bodystoking, The Bodystocking. Bukser, Culture. Stiletter, Guess. Taske, Mulberry.


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!