Michelle_Nielsen_Stonemuse_Welcome-4-1

Blogger craving: Stonemuse.dk

Velkommen til blogger-cravings hvor vi spørger en af Danmarks mest populære bloggere, hvilket modeitem de craver lige nu, hvorfor – og hvordan det skal bruges. Med priser og links så du kan kan shoppe det i en fart. Smart! I dag kan du se, hvad livstils- og modeblogger Michelle Nielsen fra stonemuse.dk ønsker sig allermest lige nu.

‘Min største craving lige nu er faktisk en computertaske. Eller – det er i hvert fald det, som jeg vil bruge tasken til. Jeg har længe været på jagt efter en taske, som kunne bære min computer (som jeg slæber med overalt), mit kamera og alt det løse. Jeg render altid rundt med (lidt for) mange ting, så en stor taske som denne fra Balenciaga har jeg længe haft øje til.’

Taske, Balenciaga, 10.377 kr.

Om Michelle fra Stonemuse.dk
Navn: Michelle Nielsen
Alder: 25 år
Beskæftigelse: Blogger og Social Manager for diverse brands
Blogget siden: 2012


Reporter
Kristian Hindø-Lings
kl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Kristian Hindø-Lings her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!