sandra

Sandra Willers sommerferie-destination

Vi har spurgt en håndfuld bloggere, hvor de skal holde sommerferie, hvad de skal opleve og allervigtigst: Hvad de skal pakke i feriekufferten.
I dag kan du notere dig, hvor blogger Sandra Willer fra blogbysandra.dk rejser hen næste gang.

Hvor går din næste ferie hen? Jeg er lige kommet hjem fra Mallorca på en lille forlænget weekendtur med en veninde. Jeg har endnu ikke fastlagt alle mine sommerplaner endnu, men skal til Marbella med mine forældre i en uge, og så regner jeg med at tage til Barcelona med min kæreste og måske også til Venedig.

Hvad lavede du på Mallorca? Mallorca var bare afslapning! Jeg har aldrig besøgt øen før, og havde måske en lidt forældet forestilling om charterrejser etc., men blev positivt overrasket over den charmerende by Palma.

Hvad er et must at opleve, når du er på Mallorca? Tapas! Tast, der ligger flere steder i Palma by, er billigt og godt – og altid booket, så gør det i forvejen. Festlig atmosfære om aftenen.

Hvad skal med i kufferten? Altid bikini! Næsten uanset hvor jeg rejser hen – også til kolde destinationer. Jeg har stået mange gange uden bikini, hvor der lige pludselig har været spa på hotellet, uden jeg vidste det, eller du beslutter dig pludselig for at hoppe i vandet.

Lige nu er min yndlingsbikini den her fra Nelly til 89 kr. pr. del.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!