borddaekdig

Bord dæk dig (hurtigt og nemt)

Skal du have gæster til middag i den forlængede store bededags-weekend? Hvad så med at gøre lidt ekstra ud af de (tørre) hveder? Her får du en nem og hurtig guide til et stilrent og moderne dækket bord, som også kan bruges til andre anledninger:

Sølvtøj og service: …behøver absolut ikke at være noget dyrt og fancy. Din farmors gamle sølvtøj og tallerkener fra bolighusene eller genbrugsbutikken nede på hjørnet er absolut ok. Det er den personlige sammensætning, der tæller. Og maden, selvfølgelig.

Tallerken, IKEA, 19 kr. Bestik, IKEA, 99 kr. Glas, genbrug.

Tip: Gå efter noget helt enkelt som hvidt service og sølvtøj i organiske former. Det går til stort set alle retter og arrangementer – også en ristet hvede med smør.

Farve-splash (på den pæne måde): Som et farve-splash til de neutrale nuancer, kan du med fordel investere i den nye MyFlavour-karafel, som du måske allerede kender fra denne foodie-fix film. Kom masser af farverige frugter på pinden i karaflen, som eksempelvis lime, grape og citron – det er pænt og samtidig sundt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MyFlavour, Karafel, Eva Solo, 299,75 kr.

 

Detaljer fra hylden:
Lad være med at investere i tilbehør til bordet som servietholdere eller små blomsteropstillinger, men brug i stedet dine favorit stilleben fra hylden. En glaskuppel fra skrivebordet, din kaktus fra vindueskarmen, en fin skål fra toilethylden eller en vase til at holde på bestikket.

 

 
 
 
 
 
 
 

Skål til hårspænder eller andet fra Astier de Villatte, 500 kr. Forhandles i butikken i Paris. Glaskuppel, Market 29, 399 kr. Vase, Lyngby By Hilfing, 499,95 kr.

 
 
 
 

Denne post indeholder kommercielle samarbejder.


Editorial & Commercial Assistant
Katrine Lund-Nielsen
kat@fashion-post.dk

Få flere tips fra Katrine Lund-Nielsen her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!