cf beauty

Chefredaktørens favoritter

Kig med i Fashion-post’s chefredaktørs sommertoilettaske, der er fyldt til randen med årelange og personlige favoritter. Toilettasken – og dens ejer – skal holde ferie indenfor DK’s grænser, men indholdet holder #worldwide skulle vi hilse og sige, hvis nogen skulle ligge inde med en ekstra udlandsrejse.

Solcremer: En lille rejsestørrelse til kroppen fra Ilse Jacobsen der indeholder tang men dufter diskret og fugter huden samtidigt med at den beskytter fint mod en dansk aftensol. Solcremen til ansigtet er fra favoritmærket gennem mange år, Murad. Cremen er faktor 30 – som jeg har brugt til ansigtet de sidste ti år (og fortryder jeg ikke brugte da jeg rejste verden tynd for lidt flere år siden, og kom hjem med en hel del pigmentpletter #takfordet) og den har en perfekt konsistens til ansigtet: Ikke for fed og ikke for tynd. det føles som om, huden kan ånde ‘igennem.’

1. Seaweed Sunlotion SPF15 150 ml., Ilse Jacobsen, 145 kr. Bemærk at dette er prisen for produktet i fuld størrelse. 2. Oil-Free Sunscreen SPF30, Murad, 296,10 kr.

Læber: Jeg er storforbruger af farvede læbepomader – alle i en stærk rød farve, som bliver meget naturlig, når den er ‘blandet’ med læbepomade. En ny favorit er fra koreanske Mizon. Og så er der helt klassisk læbestift – som jeg aldrig havde troet, jeg skulle bruge igen – der har sneget sig permanent ned i min toilettaske. Farven kan måske bedst beskrives som en støvet mørk lilla og bourgogne, og den bor i det flotteste hylster fra Tom Ford.

3. Tinted Lip Balm ‘Classic Red’, Mizon, 125 kr. 4. Lip Color ‘Casablanca’, Tom Ford, 350 kr.

Hænder: Det må ikke fedte eller dufte for meget – og skal selvfølgelig blødgøre hænderne i en fart. At denne fra Grown Alchymist samtidigt befinder sig i et pænt hylster trækker ikke ned.

5. Håndcreme 65 ml, Grown Alchemist, 115,50 kr. (Lige nu på udsalg!)

Neglene: Jeg vil ikke kalde mig for storforbruger – ej heller for bruger – af neglelak overhovedet. Alligevel er jeg ret vild med den cool blå farve, som franske Sonia Rykiel har skabt i samarbejde med Lancôme. Den skal med på ferie, hvis der en dag skulle blive en halv time tilovers.

6. Neglelak, Sonia Rykiel X Lancôme, 140 kr. I butikkerne fra 10. august.

Fugt: FANTASTISK fugtgiver til ansigtet fra amerikanske Ling, der også trækker på asiatiske hudpleje traditioner i sin produktsammensætning. Her i en rejsevenlig 60 ml størrelse – jeg bruger den morgen og aften på nyrenset hud. Også genial efter træning og på en flyvetur.

7. Replenishing Hydrator 60 ml., Ling, 129 kr.

Deo: Fjerner al uønsket lugt og sætter ikke hvide mærker på tøjet: Lancômes Bocage deodorant i roll on versionen er en klassisk favorit, jeg aldrig giver slip på.

8. Deodorant 50 ml., Lancôme, 185 kr.

Øjne: Jeg bryder mig ikke om, at have øjenmakeup på overhovedet – men fornylig ‘opdagede’ jeg, hvor en stor forskel du kan gøre for dit ansigt, ved at bruge et par produkter, på dine bryn – se også denne guide.
Mit nye vidunderprodukt er High Brow blyanten, som er en high lighter du kan bruge lige under dit bryn.

9. High Brow, Benefit, 160 kr.

Smykke: Den fineste halskæde med bitte små farvede diamanter passer til alt og jeg bader, løber, sover med min på.

10. Halskæde, Anni Lu, 3.399 kr.

Toilettasken: Er fra et af high street kæden Uniqlo’s nyeste samarbejder med Liberty i London, der er kendt for deres fine Liberty printede stoffer. Libertyprintet i de blå nuancer er printet på kraftigt bomuld, en ditto kraftig lynlås og en indvendig lomme. Kan rumme overraskende meget.

11. Toilettaske, Uniqlo X Liberty, ca. 75 kr.


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!