200

De hotteste feriedestinationer – ifølge Instagram

Du kan i øjeblikket ikke logge på Instagram, uden at blive oversvømmet af feriebilleder der viser, hvor lækkert alle dine venner har det. Og pudsigt nok har de det allesammen lækkert de samme 4 steder. Se her hvilke 4 sommerdestinationer, der ifølge Instagram er sæsonens absolut hotteste. Vi kan afsløre, at det er de gode gamle middelhavs-destinationer, der hitter igen.

1. Italien: På en udelt 1. plads ligger Italien – fra Amalfikysten til den Italienske Rivera. Hvis du kan fylde dit insta feet med små klippefyldte kystbyer og azurblåt hav toppet med en gelato eller pasta vongole, ved du, at du er lykkedes!

Dem kan du møde i Italien lige nu: Modetype Pernille Teisbæk og Modeblogger Trine Kjær, Modeblogger Michala Kjær.

2. Fankrig Cote d’Azur: Gode gamle Sydfrankrig skuffer aldrig! De hotte destinationer er som sædvanlig St. Tropez, Cannes og Biarritz, og Paris i en snæver vending. Det hotte at instagramme herfra er naturligvis eksklusive Beach Clubs, Moule frites og masser af tanningbilleder.

Dem kan du møde i Sydfrankrig lige nu: Designer Julie Fagerholt, Smykkedesigner og it-girl Ivona Bruun og Moderedaktør på stylebop.com Leila Yavari.

3. Grækenland: Fra Santorini til Kreta, det er både de hypede og mere turistprægede steder der hitter på Instagram. Så længe feeded kan føles med blå/hvide farver, masser af vand, solkysset hud og et enkelt billede af en fetasalat i skyggen.

Dem kan du møde i Grækenland lige nu: Modeblogger Marie Hindkær, Assisterende moderedaktør Jeanette Madsen og Modeblogger Camille Charrière.

4. Mallorca: Det er ikke meget grisefest og charter-turisme over über hotte Mallorca. Klipper, sol og tapas er sammen med lækre selfies foran det dybblå hav eller i poolen det, der hitter mest.

Dem kan du møde på Mallorca lige nu: Sangerinde Pernille Rosendahl, Moderedaktør på dansk Elle Josphine Aakrogh og Head-of-PR hos Ganni Helene Skytte.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!