635874653342638487-28100936_shopping

Det hemmelige udsalg

Alarm!

Det er muligt, du ikke kan ‘se’ det endnu – men udsalget sniger sig ind på os, før jeg kan nå at komme min næsten optøede bolle på brødristeren (sult er heller ikke for alvor et issue, når udsalg er en option!) Alle de store (læs webshops – du ved, hvem jeg mener!) har pre sale/vip sale/eip (Extremly Importent Person) sale nu – så vi skal igang!

Denne gang skal der:
1. Prioriteres
2. Kun købes det rigtige.

Jeg tænker det her(ligger allerede klar i diverse indkøbskurve):

Er principielt imod logosager (..og nej det inkluderer ikke Louis Vuittons logorygsæk som er et meget klassisk og nedtonet logo item) men har set denne Loewe strik på mange hotte typer som:

@pernilleteisbaek, og nu kan jeg pludselig vældig godt lide den og finder den både klassisk og enkel på trods af (ret tydeligt) Loewe logo.

Bluse, Loewe, 50% nedsat til 1.823 kr.

… Og så er der Den Ultimative Klassiker ( …der skal jo shoppes klassisk/langtidsholdbart/enkelt til udsalg = regel nr. 1)
Cashmere frakken. Forestiller mig det er denne fra Donna Karen New York – et brand der nærmest storproducerer items der egner sig til ‘køb på udsalg’ – og som jeg derfor aldrig shopper udenfor udsalgssæsonen. Føler mig ret snu.

Her er frakken:

Desværre er den pt. kun tilbage i et nummer for stort – men den må vel godt være oversize? Liiidttt dyr stadig dog (på trods af de 50%) så den hænger muligvis en i en tynd ‘udsalgssnor’ – hvad synes du?

Træningstøj – jeg ved, du vil sige det er spild af (udsalgs)penge – men det er jo lidt smart at købe på udsalg, når det nu er noget, jeg alligevel er tvunget til at købe…

Tager denne her fra Lucas Hugh – kan se mærket nok er lidt mere mode end sport – men denne her skulle give støtte til en ‘High impact sport’ (som løb) så du kan se, at jeg har tænkt over det. (Ret pæn der der fjeragtige ting på ryggen og foran.) Og 325 kr. for en PÆN løbetrøje er vel ok billigt?

Skal bestille nu. Hvad skal du ha?


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!