SommerUdsalgFashionPost

Det skal chefredaktøren have fra det store sommerudsalg

Der er gået sommerudsalg i den ovre på Fashion-post shoppen, og der er nogle seriøst gode fund at gøre, hvor du sparer hele 40 % af prisen. Vi har frittet vores altid stilfulde og shoppelystne chefredaktør for hvad hun selv skal købe fra det store FP-sommerudsalg. Få hendes Shoppe-anbefalinger her.

Klassiker med et twist
Den hvid T-shirt fra Heartamde står øverst på min liste. Jeg slider hvide T-shirts op i hobetal om sommeren. De er gode til alt fra miniskirts til silkebukser. Den her fætter kan nu fås til 599,40 kr. Den er ved første øjekast (ja) bare en hvid T-shirt, men ved nærmere eftersyn opdager man, at den har nogle rå stjerne-påsætninger på ærmerne, der giver den en cool opdatering.

T-shirt, Heatmade Julie Fagerholt, 999 kr 599,40 kr.

Franske blonder
Jeg synes, at den her blondekjole fra Heartmade er et godt bud på en festlig sommerkjole, der også kan bruges med sneakers og en grov strik. Og på den måde får du jo faktisk to kjoler i ét. Smart.

Kjole, Heartmade Julie Fagerholt, 5.499 kr. , 3.299,40 kr.

En duft af safron
Jeg elsker alt, hvad der er sødt. Fra lagkager fra La Glace til hindbærsnitter fra Meyers. Denne duft er mere sofistikeret i sin sødme og diskret nok til ikke at blive for meget. Kan klart anbefales!

Parfume, CLEAN, 850 kr 510 kr.

Et klogt køb
At købe forud er en af mine styrker. Derfor er det natuligvis nu, jeg indkøber min efterårsstøvler. De her støvler bliver du ganske enkelt glad for. Duer til alt. Køb. Nu.

Støvler, Heartmade Julie Fagerholt, 3.799 kr. 2.279,40 kr.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!