vincent

Det skal vi have på udsalg: Vincent Beier

Det store sommerudsalg er netop skudt i gang, og vi har derfor spurgt nogle hotte hoveder om, hvad de drømmer om at få fingrene i. Ud over inspiration får du også links til, hvor du kan finde (og naturligvis shoppe) de fine sager, som Insta-stjernerne drømmer om.

Om Vincent Beier: Han er 17 år gammel og arbejder for den danske designer Mark Kenly Domino Tan og så er han desuden model, når tiden er dertil. Hans stil er klassisk, feminin og tidsløs, og så han har desuden altid et silketørklæde med sig i tasken – så han kan bruge det i taljen, i håret eller hvor det ellers mangler i løbet af dagen. Her kan du se, hvad Vincent drømmer om at få fingrene i under sommerens udsalg.

”Som så mange andre elsker jeg sko, og der er ikke noget bedre, end når det er muligt at spare lidt penge – desuden ville det ikke være dårligt med et par nye sandaler til sommer. Derfor håber jeg lidt på at få fat i disse sandaler under sommerens udsalg. Jeg kan se, de er hjemme i min størrelse, så jeg håber, jeg kan nå at få fat i dem og at min bankkonto er enig med mig, haha.” Sandaler, Proenza Schouler, 4.850 kr.


Reporter
Kristian Hindø-Lings
kl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Kristian Hindø-Lings her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!