freebs

Det skal vi have på udsalg: Freja Wewer

Det store sommerudsalg er netop skudt i gang, og vi har derfor spurgt nogle hotte hoveder om, hvad de drømmer om at få fingrene i. Ud over inspiration får du også links til, hvor du kan finde (og naturligvis shoppe) de fine sager, som Insta-stjernerne drømmer om.

Om Freja Wewer: Hun er blogger, Instagram-darling og model og så har hun en virkelig sej stil. Vi taler naturligvis om Freja Wewer, hvis yndige ydre altid afbalanceres med et drenget og street inspireret twist. Freja drømmer om at få fingrene i de her sager i under sommerens udsalg.

Jeg har altid drømt om en Sandy Liang-jakke og har kigget på dem i så mange sæsoner nu, at jeg virkelig satser på, at det skal blive i år. Selvom pels måske ikke lige passer til 25 graders varme, så bliver jeg aldrig træt af sjove pelse, og med det her vejr vi har i Danmark, kan jeg bruge den hele året (næsten)!
Det største problem ved jakken fra Sandy Liang er, at den er så dyr, og derfor ville det være ret nice at fange én af dem på udsalg – og jeg håber derfor på et godt tilbud, da jeg ved, at jeg vil bruge den året rundt – den går til alt og især til løse bukser.
” Jakke, Sandy Liang, 22.600 kr.


Praktikant
Julie Bruun Lund
jl@fashion-post.dk

Få flere tips fra Julie Bruun Lund her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!