saint-alurent

Er Saint Laurent pigesur?

Der er gang i den hos et af tidens hotteste og mest hypede modehuse. Saint Laurent, der for godt 4 år siden indledte en hed affære med den hotte og eftertragtede designer Hedi Slimane (manden hvis jakkesæt i 00’erne var så cool og eftertragtet at selv Karl Lagerfeld tabte hele 28 kilo, for at kunne passe ned i deres slim-fit fit.) har øjensynligt slået op på den helt grimme måde.

For det er ikke mange uger siden at det i en kort pressemeddelse blev annonceret at Hedi Slimane ikke længere ville fungere som designer for huset. Hvor det efterlader Saint Laurent, der uden at kny droppede Yves i deres brandnavn fordi Hedi krævede det, er vi ikke helt klar over. Anthony Vaccarello – der b.la. tidligere har været designer for Versus (Versaces cool underlinje) – overtager designerposten og skal man tror det man hører og ser, så er Saint Laurent mere end klar til at komme af med alt hvad der har med Hedi Slimane at gøre for at komme tilbage til deres mere elegante og eksklusive ophav. Rygterne svirrer om at Yves skal indrages i design navnet igen, og på mærkets instagramprofil er alle spor af Hedi Slimane slettet og tilbage er kun et opslag: Et billede af Anthony Vaccarello.

Snak om grimt break-up! Vi håber alle parter bliver lykkeligere hver for sig, og glæder os til at se, hvordan det nye (Yves?) Saint Laurent kommer til at se ud!


Redaktionen
Fashion-post
@fashionpostdk

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!