vogue vb1

Få Victoria Beckhams makeup look

1. Huden er det vigtigste i den koreanske makeup og den skal være lys, ensartet og skinnende som porcelæn, hvilket du kan opnå med denne farvekorrigerende CC cream, der lysner og udjævner hudtonen, uden at huden ser makeuppet ud.
Look at Me Colour Correcting Cream SPF 40, 40 ml, 150 kr.

2. Mørke rander og andre former for ’skønhedsfejl’ findes ikke i Korea – de camoufleres selvfølgelig med en concealer, der fjerner alle former for ’uheldige’ skygger, der kunne afsløre lidt for få timers søvn eller for mange timer foran skærmen.
MIZON Correct Concealer, 150 KR.

3. Markerede, fyldige bryn kræver for manges vedkommende lidt hjælp fra et eller flere brynprodukter som denne to-sidede blyant, med stift til optegning i den ene ende og skygge til udfyldning i den anden. Start med at lægge små strøg ind med blyanten og suppler så med skyggen, hvis du vil have brynene til at se mere tætte ud.
MIZON Dual Eyebrow, 125 kr.

4. Bløde, fugtmættede og glansfulde læber opnås med en farvet læbebalsam i en diskret fersken-agtig farve, der giver læberne et sundt og naturligt skær. Et absolut must-have produkt til enhver taske, da regelmæssig påføring må påregnes.
MIZON Tinted Lip Balm, Peach Coral, 125 kr.


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!