ILSEJACOBSEN

Få vores yndlings solprodukt gratis

Vi er ret vilde med gesjæftige Ilse Jacobsen der, siden hun startede sit brand op for mere end 20 år siden med produktion af hippe gummistøvler, har udviklet sin virksomhed til også at omfatte en tøjlinje, et spa og en beautylinje fyldt med lækre produkter til krop og ansigt. Seneste tilføjelse er en solserie, der som en af de første er flydt med tang fra de danske have. Tang er helt eminent til at beskytte og blødgøre huden.

Solserien omfatter krops- og anisgts solcreme i henholdsvis SPF 30 og 15, en aftersun lotion og to body oli spray med SPF 30 og 15. Og det er olien, vi er helt vilde med, den dufter himmelsk af sød og krydderet citrus, er fløjlsblød og det bedste af det hele: Nem at spraye direkte på kroppen og smøres let ud. I modsætning til mange solcreamer, efterlader denne olie din hud blød, smidig og fugtet i stedte for mælkehvid og fedtet.

Lige nu kan du selv få lov at prøve Ilse Jacobsens Seaweed Body Oil Spray med SPF 15 til en værdi af 185 kr., ganske gratis, for vi har indgået et samarbejde med Ilse Jacobsen og giver dig sololien med i gave, hver gang du shopper i Fashion-post shoppen for over 500 kr.

Tilbuddet gælder dog ikke udsalgsvarer eller i forvejen nedsatte varer.


Fashion, Beauty and Lifestyle Director
Line Hindsgaul
lh@fashion-post.dk

Få flere tips fra Line Hindsgaul her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!