svenkst

Fashion-favorit-butik nr. 1 – i Stockholm

Hvis du er i Stockholm under de svenske modeuger (februar og august) – eller under en hvilken som helst anden moderelateret begivenhed – behøver du egentligt ikke ærgre dig over, hvis du ikke er inviteret til en #frontrowseating. Næh, du kan bare bevæge dig ned i Stockholms modemagnet-hot-på-insider-måden-butik-nr.1: Svenskt Tenn.

Det er en interiørbutik, der er tale om – og det er i denne butik, du møder alle – og vi mener ALLE – modetyper, der måtte befinde sig i Stockholm pt. Når du er færdig med at betragte og blende ind med modetyperne, kan du kaste et blik på udvalget i Svenskt Tenn. Mangler du ikke noget til dit hjem, må vi advare om, at der vil opstå et #akutbehov i denne forretning.

Fashion-post’s udsendte faldt pladask og spontant for den pude, som du (ikke tilfældigt) kan se på begge poster inkluderet i denne post. Ikke at Fashion-post’s udsendte på nogen måder mangler puder, men denne med tekstil designet af Svenskt Tenns grundlægger Josef Frank (pris 1.795 svenske kroner eller ca. 1.500 gode danske kroner ifølge bankudskriften) insisterede på at komme med i flyet hjem til Danmark.

Tekstiler med flotte print er Svenst Tenns speciale – men deres vaser er også ved at komme godt med. En ultimativ modetype – og særdeles Instagram venlig – favorit er således denne vase (pris ca. 2.250 kr.) som kan spottes i husholdninger bestyret af @pernilleteisbaek, @ganni og @sophiebillebraheltd.

Nu ved du hvor butikken ligger – held og lykke med at styre din shopping.

Svenskt Tenn
Strandvâgen 5
Stockholm


Director
Camilla Frank
cf@fashion-post.dk

Få flere tips fra Camilla Frank her.

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig vores nyhedsbrev!